Jan Ivan Eriksson, 70 år  –  En TRAVPROFIL  –  har gjort bokslut! 

Jan-Ivan ErikssonEn verklig travprofil och travvän har avslutat sin karriär och gjort sitt bokslut. 

Jan Ivan Eriksson (mannen av folket), som gillade hästar och trav över allt annat, han gav den största delen av sitt liv till den sport han så högt aktade och ville utöva ända till det sista andetaget:  Så blev det också.

Jan Ivan förblev Östersund trogen och med sina hästar stödde han den jämtländska och Norrländska travsporten och alla våra små banor med både starter och sin närvaro vid tävlingarna. Detta visar inte minst de sju championaten som Jan Ivan tog hem på Hotingtravets tävlingar genom åren samt de tretton championaten vid Ovallas tävlingar.

På hemmabanan Östersund blev det totalt 2 championat i hård konkurrens, eftersom Östersund har av tradition haft både många och duktiga tränare/körsvenner kring sin tävlingsoval.

För Hotingtravet och verksamheten  kring travveckan, var Jan Ivan med familj, personal och hästar samt deras ägare, ett både självskrivet och mycket välkommet inslag.  Både Hoting och  Oviken har genom ett gott samarbete med Jan Ivan Eriksson fått hjälpen att få både många och fina hästar till start under våra tävlingar.

Vi tackar Jan Ivan Eriksson för hans arbete inom travsporten och våra tankar går till hans nära och kära.

Tack Jan Ivan för alla roliga och trevliga stunder tillsammans! 

Hotingtravet m hela ”staben”
genom Sven-Olov Lindman, ordförande och vän.