Championatet betyder mycket för Rikard Skoglund

Att championatet betyder mycket för Rikard Skoglund har vi förstått. Det han skrev på sin Facebook-sida är så fint att vi inte kan låta bli att dela med oss av det (med Rikards medgivande såklart).

”Äntligen champion på Hoting! För 10 år sedan förlorade jag och min bror Robert Skoglund vår pappa Anders  under Hotingveckan. Vi har kämpat så gott vi kan och varje år träffas vi och vänner under denna fantastiska travvecka. Jag vill tacka för alla gratulationer, de värmer. Pappa, hoppas du blev stolt när du tittade ner från himlen idag och din grabb blev kuskchampion på din favoritbana. Jag är stolt Sundsvallare men just Hoting har spelat en stor roll i mitt liv, både på gott och ont. Första ponnysegern, första riktiga segern, här träffade jag min sambo Lina Bergström och här förlorade jag min vän och far… Ni förstår kanske varför ett Hoting-championat är känslomässigt väldigt stort för mig!

I morgon drar jag till Hagmyren för att köra Danish Carrie och Lina Tallberger och Roberts fina treåring B.W. Erstin som ägs av farsans gamla kompis Birger Wallström som glädjande nog satsar hårt på min bror och hans sambo! Ha det mina vänner!”